Mistä voi ostaa sähkötupakan?

Kuten jo totesin, nikotiinia sisältäviä sähkötupakkatuotteita ei voi ostaa suomesta. Ei kuitenkaan hätää, jos osaat vain vähänkin englantia (tai joku kaverisi osaa) ja omistat vähintään Electron-kortin niin hankkiminen ei ole mikään ongelma. Kaikkein jouhevimmin tilaus sujuu käyttäen Paypal-tiliä tai luottokorttia. Jos et ole ennen tilannut ulkomailta niin homma toimii käytännössä aivan samalla tavalla kuin suomenkin postia käyttäessä, toimitusajat vain vaihtelevat hieman enemmän. Kuitenkin parhaimmillaan Englannista paketit tulevat jopa alle viikossa joten tämä ei ole mikään ongelma. Olen listannut alle parhampia ja luotettavia sähkötupakka-kauppoja. Tämän hetken tiedon mukaan nikotiinia sisältäviä sähkötupakkatuotteita voi tilata ETA-alueelta omaan käyttöön kolmen kuukauden annoksen. Esittelemistämme kaupoista voit siis tilata nikotiinituotteita suomalaisia kauppoja lukuunottamatta. ETA-alueen ulkopuolelta nikotiinia ei saa tilata. Laitteet ja muut nikotiinia sisältämättömät tuotteet voit toki tilata mistä tahansa. Muistathan että tilaajan pitää olla 18-vuotta täyttänyt.

Sähkötupakka-kauppoja

Finnvape

Finnvape on yksi suomen suosituimmista sähkösavuke-kaupoista ellei jopa suosituin. Valikoimasta löytyy laitteet niin aloittelijalle (eGo) kuin kokeneemmallekin harrastajalle (Lambo, VMax). Erilaisia tarvikkeita kuten akkuja, atomisaattoreita, drip tippejä, tankkeja ym. löytyy myös kattava valikoima. Kaikki kaupan täyttönesteet ovat nikotiinittomia. Toimitusajat ovat todella ripeät eli saat pakettisi muutamassa päivässä. Tilauksen voit maksaa kätevästi verkkopankista, Paypal:lla tai postiennakkona.

Puff.fi

Puffilta löytyy ehkäpä suomen kattavin laitevalikoima aloittelijoiden helppokäyttöisistä sähkötupakeista aina kokoneempien käyttäjien modeihin. Hintataso erittäin kilpailukykyinen. Yli 10€ tilauksissa postikulut ovat ilmaiset ja tavarat toimitetaan muutamassa arkipäivässä. Tilauksen voi maksaa verkkopankista, tilisiirrolla, kortilla tai Paypal:lla.

Enjuice

ENjuice on keskittynyt pääasiassa omilla resepteillään sekoitettuihin sähkötupakan nikotiinitäyttönesteisiin. Tarjolla on Eurooppalaisista raaka-aineista valmistettu Premium-sarja ja Kiinalaisista raaka-aineista valmistettu Value-sarja. Uutuutena tarjolla nyt myös tupakkamakuja sisältävä Black-sarja. Postikulut todella edulliset mutta nesteiden hinnat ovat korkeammat kuin useimmissa muissa kaupoissa.

Genesis

Tätä kauppaa suosittelemme sillä myynnissä on vain parhaimmat sähkötupakka-mallit joten väärää valintaa ei oikeastaan voi tehdä. Omia suosikki-mallejani ovat 510 ja ECHO. Nämä tuottavat runsaasti höyryä, tunne kurkussa on samantapainen kuin tupakkaa polttaessa ja akkukesto on hyvä varsinkin ECHO-mallissa (joka on tosin hiukan isompi kuin oikea tupakka). 510 taas myös näyttää lähes oikealta tupakalta. Täyttönesteitä ja valmiita ampulleja on tarjolla runsaasti.Tilauksen voi maksaa Paypal:lla tai Electron/luottokortilla. Postikulut Suomeen ovat kohtuulliset ja ne lasketaan painon mukaan.

Go to Top