Usein kysyttyä sähkötupakasta

En polta tupakkaa, kannattaako minun kokeilla sähkötupakkaa?

Ei missään nimessä! Sähkötupakan käyttö ja varsinkin sen sisältämä (niin valitessasi) nikotiini aiheutta riippuvuutta siinä missä oikea tupakkakin. Ethän aloittaisi nikotiinipurukuminkaan jauhamista jos et poltaisi?

Haluan enemmän höyryä / kovemman tupakkamaisen tunteen, mitä voin tehdä?

Höyryn määrään vaikuttaa eniten käytettävä laite ja täyttönesteen koostumus. Parhaiten höyryä ja tupakkamaista kurkkutunnetta tuottavat manuaalikäyttöiset Joye 510 ja eGo. Täyttönesteitä on yleisesti kahta erilaista. Toisen pohjana on käytetty propyleeniglykolia ja toisen glyserolia. Näistä paremmin höyryä tuottaa glyserolipohjainen täyttöneste mutta se maistuu mielestäni epämiellyttävän tunkkaiselta joten itse suosin ensin mainittua.

Kuinka kauan yksi ampulli / nestepullo kestää?

Tämä riippuu täysin käyttäjästä ja hieman myös laitteesta ja käyttötavasta. On sanottu että herra keskiarvo käyttäisi n. 1ml nestettä päivässä. eli 30ml pullo kestäisi 30 päivää pieniä ampulleja kuluisi 2 päivässä.

Mistä voin ostaa nikotiinittoman sähkötupakan?

Nikotiiniton sähkötupakka on käytännössä aivan sama laite kuin normaali sähkötupakkakin. Ero on siinä että sähkötupakan täyttönesteeseen ei nikotiinittomassa ole lisätty ollenkaan nikotiinia. Voit siis ostaa nikotiinittoman sähkötupakan samoista kaupoista kuin nikotiinillisenkin mutta pyydä myyjää poistamaan aloituspaketista nikotiinia sisältävät patruunat ja mahdollinen täyttöneste vaikka seuraavalla viestillä:

Please remove all cartridges containing nicotine from this package.

Lisää pakettiin haluamasi nikotiiniton täyttöneste ja tyhjiä ampulleja. Nyt sinulla on nikotiiniton sähkötupakka!

Jos et löytänyt tästä vastausta kysymykseesi niin voit lähettää lisää kysymyksiä sähkötupakasta yhteydenotto-lomakkeen avulla.

Go to Top